Curațarea covoarelor:

30

lei/m2

Rapid! Calitativ! Disponibil!

Livrare in toata Moldova

Echipament

Mașină rotativă manuală

Echipament pentru uscarea covoarelor

Centrifugă pentru presarea covoarelor umede

Întrebări frecvente (FAQ)

În atelier, producem o curățare completă a covorului. Acest lucru vă permite să eliminați toate particulele de murdărie nu numai de pe suprafață, ci și la baza covorului, unde se acumulează o cantitate imensă de praf. De asemenea, având în vedere faptul că oferim servicii în atelier, nu va trebui să vă confruntați cu nici o incomoditate legată de șederea prelungită a străinilor în apartamentul dvs. Este demn de remarcat faptul că, atunci când curățarea se desfășoară în atelier, nu vă deteriorăm podeaua.

Vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a vă curăța covorul de orice fel de murdărie. În ceea ce privește pata specifică, nu putem fi responsabili pentru rezultat fără a cunoaște istoria originii sale: - cât timp a trecut de la apariția petei, - cum a apărut pata, - ce acțiuni au fost deja întreprinse pentru înlăturarea acesteia etc. - unele pete nu pot fi spălate fără a deforma covorul în sine. Le vom face cât mai invizibile posibil și, în același timp, vom păstra structura covorului intact.

Tehnologiile noastre de spălare sunt 100% sigure pentru sănătatea adulților, copiilor, animalelor de companie și alergicilor. Folosim detergenți de rufe ecologice de la producătorii Europeni.

Ne asumăm responsabilitatea pentru integritatea covorului. Folosim tehnologia de spălare delicată "inteligentă". Mijloacele de spălare sunt selectate individual pentru materialul și structura covorului. Întregul proces de spălare este reglat fin și controlat de operator. Primim în avans toate informațiile despre cum a fost curățat covorul înainte de noi și luăm în considerare acest lucru în procesul de lucru. Numai în cazul informațiilor incorecte pe produs de la producător, sunt posibile nuanțe neașteptate

Da, este

Da, desigur, vă veți lua covorul la momentul stabilit. Produsul se usucă complet într-un atelier special care menține o temperatură constantă și un nivel scăzut de umiditate!

Da, folosim cele mai recente echipamente europene de spălare industrială și detergenți specializați pentru covoare. Tehnologia de spălare este patentată și utilizată în întreaga lume.

Despre

... Fabrica noastră de curățare a covoarelor "Wash EXPERT" este specializată în curățarea covoarelor, inclusiv produse exclusive realizate manual. Vom selecta mijloacele și metodele optime, având în vedere materialul, tipul și gradul de contaminare. În fabrica noastră lucrează experți! Cu toată responsabilitatea, ne putem declara că avem autorizație pentru acest tip de activitate, ceea ce înseamnă că sunt prevăzute și respectate toate normele sanitare, inclusiv personalul și spațiile de producție, care includ: suprafețe de curățare; uscare; depozitare. În ceea ce privește detergenții, aplicăm numai detergenți certificați și absolut siguri ai mărcii wieberr din Turcia, astfel încât să puteți fi complet siguri că după spălare covorul dvs. va reveni la dvs. nu numai perfect curat, ci și absolut inofensiv pentru sănătatea dumneavoastră.