Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curățarea chimică a mobilierului

Curățarea chimică a mobilierului

CE VEȚI OBȚINE COMANDÂND O CURĂȚĂTORIE CHIMICĂ DE LA NOI​​

 

ELIMINAREA PETELOR

În procesul de utilizare, tapițeria de mobilier tapițat și covoarele sunt în mod inevitabil contaminate, rezultând în zone întunecate, precum și pete și murdărie. Aspectul interior devine mai puțin atractiv. Pentru a restabili curățenia și confortul, vă recomandăm să efectuați în mod regulat curățarea chimică. Specialiștii noștri se vor ocupa prompt și profesional de această sarcină. Ne îmbunătățim constant, astfel încât fiecare client să rămână mulțumit de calitatea impecabilă a serviciilor de curățenie.

ELIMINAREA MIROSURILOR NEPLĂCUTE

Există multe cauze ale mirosurilor neplăcute, adesea asociate cu prezența animalelor de companie în apartament. Curățarea chimică, urmată de tratamentul cu mijloace speciale, vă va permite să scăpați de mirosul de urină și de alții care împiedică menținerea confortului la domiciliu. Dacă aveți nevoie de îndepărtarea mirosului rapid și ieftin, contactați serviciul de curățare chimică Wash EXPERT.

SCĂPAREA DE ALERGENI

Mobilierul tapițat și covoarele creează un mediu cald în casa dvs. , dar de-a lungul timpului au proprietatea de a acumula particule de praf și diverse substanțe care pot provoca disconfort la persoanele predispuse la alergii. Procedura de curățare chimică va elimina toate contaminările și va distruge cauza alergiilor. Remediile utilizate sunt biodegradabile, nu lasă miros și sunt absolut sigure pentru oameni și animale de companie.

ÎNDEPĂRTAREA PETELOR COMPLICATE

Ați vărsat ceva pe covor și pata strică starea dvs. de spirit? Poate că copiii s-au antrenat în arta picturii pe canapea? Experiența noastră de curățenie, împreună cu utilizarea soluțiilor pentru îndepărtarea petelor de calitate va elimina poluarea aproape de orice origine, de exemplu, cum ar fi petele de vin, cafea, sânge, dar, de asemenea, urmele de pixuri, plastilină sau a animalelor de companie. Nu încercați să eliminați petele cu mijloace netestate – contactați specialiștii!

TRANSFORMAREA ȘI ACTUALIZAREA

Ca urmare a curățării, interiorul dvs. se va transforma spre bine. Lucrurile vor deveni din nou proaspete și noi. Acest lucru va menține confortul în casa sau biroul dvs., care este cheia unei dispoziții bune! Puteți comanda o curățare chimică în deplasare chiar acum, pentru aceasta sunați-ne sau depuneți o cerere pe site.