Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Covoare strălucitoare în zilele friguroase: Cele mai bune prețuri pentru curățarea covoarelor în Chișinău

Curățarea chimică este o parte esențială a întreținerii casei. Aceasta ajută la păstrarea frumuseții și curățeniei interiorului și prelungește durata de viață a mobilierului și a covoarelor. Folosirea remediilor populare nu este sigură pentru toate tipurile de materiale pentru covoare. Remediile nepotrivite pot provoca decolorarea, deteriorarea sau distrugerea covorului, de asemenea, nu au proprietăți dezinfectante. Prin urmare, remediile populare nu sunt eficiente pentru o curățare profundă și completă. Pentru a îndepărta murdăria dificilă, a dezinfecta și a prelungi durata de viață a covorului, se recomandă să contactați profesioniști care au experiența, cunoștințele și echipamentul necesar pentru a efectua o curățare chimică de calitate.

Curățarea de calitate a covoarelor în Chișinău

Curățarea covoarelor în Chișinău de la WASH EXPERT va fi principalul asistent în rezolvarea acestei întrebări. Rapid, calitativ și fără cheltuieli inutile de timp și efort. Serviciile suplimentare pe care le oferim sunt îndepărtarea petelor mai mari de 5 cm, îndepărtarea mirosurilor, coaserea marginilor, repararea covoarelor.

Este important de reținut că iarna petrecem mai mult timp în interior, mai ales în zilele friguroase. În timpul sezonului rece, covoarele acumulează mult praf, murdărie și microorganisme. De asemenea, pe firul covorului rămân urme de sare și de reactivi chimici folosiți pentru a curăța zăpada și gheața de pe drumuri. Reactivii pot fi periculoși nu numai pentru copiii predispuși la reacții alergice și pentru animalele de companie, ci și pentru că deteriorează fibra covorului.

Spălătoria de covoare din Chișinău recomandă curățarea chimică regulată pentru a preveni acumularea de murdărie și praf. Va ajuta la prelungirea duratei de viață a mobilierului și a covoarelor, iar covoarele curate vor crea un mediu plăcut și sigur pentru dvs. și pentru copiii dvs. în casă. Livrarea gratuită în Chișinău este asigurată pentru comenzi începând cu 15 m2.

În concluzie, alegerea metodei de curățare chimică depinde de tipul de murdărie și materialul de la suprafață. Sunati la +373 79 883 444, pentru a primi mai multe detalii si cele mai bune rezultate.