Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Echipamente de curățătorie chimică covoare — o afacere profitabilă în Moldova

Curățătoria chimică și spălătoriile de pleduri, pături și perne devin din ce în ce mai populare în Moldova. Gospodinele au început să recurgă din ce în ce mai des la servicii profesionale, ceea ce le permite nu numai să economisească timp și energie, dar și să obțină un rezultat mai bun.

Curățarea chimică a covoarelor este o afacere profitabilă și promițătoare, care nu necesită investiții financiare mari și este foarte stabilă.

Pentru a începe o astfel de afacere, trebuie să cumpărați echipamente de curățare a covoarelor, să încheiați un contract de închiriere pentru o încăpere tehnică într-o locație convenabilă pentru clienți și să desfășurați o campanie de publicitate pentru a promova curățarea chimică.

Echipamentul de calitate este cheia succesului oricărei afaceri.

Cele mai necesare echipamente profesionale pentru a începe propria afacere:

  • echipamente pentru uscarea covoarelor
  • mașină rotativă de spălare
  • centrifuga pentru stoarcerea covoarelor umede.

Uscătorul poate usca complet covoare de interior de 350-400 m2 în orice anotimp în doar 12 ore. Imediat după uscare, covorul poate fi așternut pe podea, fără a vă face griji de mucegai și deteriorarea pardoselii.

Echipament rotativ pentru covoare – Mașina rotativă manuală este realizată din oțel inoxidabil cromat gros, echipată cu o cutie de viteze puternică și proiectată pentru utilizare intensivă.

Echipamentul poate fi compatibil cu tensiune monofazată sau trifazată (220 sau respectiv 380 volți).

Setul include 2 perii cu diametrul de 48 cm.

Centrifuga de stoarcere a covorului

Centrifuga vă permite să stoarceți rapid covoarele mari. Boxa interioară este fabricat dintr-o singură bucată din oțel inoxidabil fără sudură. Unitatea este echipată cu perne de amortizare care reduc vibrațiile și zgomotul.

Puteți achiziționa echipamentul necesar pentru curățarea profesională a covoarelor direct în Moldova. Acest lucru elimină riscurile potențiale de a primi mărfuri de calitate scăzută sau defecte din străinătate și o așteptare lungă pentru transportul mărfurilor. Pe lângă livrarea rapidă și posibilitatea de a verifica echipamentul la fața locului, clienții noștri primesc o garanție pentru echipamentul achiziționat.

Achiziția de echipamente moderne de înaltă calitate pentru curățătorie chimică va permite menținerea productivității ridicate a unității de producție, reducând în același timp volumul de muncă al personalului.