Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curatarea covoarelor la o spalatorie auto le poate strica pentru totdeauna

Ca si orice alta pardoseala, covorul trebuie ingrijit. Aspirarea saptamanala si detergentii nu sunt intotdeauna eficiente si, cand vine vorba de o spalare mai serioasa, multe gospodine apeleaza la spalatorii auto, considerand curatarea covoarelor acolo ca un  echivalent a spalarii specializate.

Specialiștii în spălarea covoarelor (Centru) WASHEXPERT avertizează, că aceasta este o opinie eronată.

Curatarea covoarelor la o spalatorie auto – distrugerea garantata

Pentru a intelege, de ce curatarea la o spalatoria auto este periculuosa pentru covorul DVS, atunci trebuie sa stiti, ca:

  1. La spalarea intr-o spalatorie auto, covorul este amplasat pe podea, in acelasi loc in care tocmai a fost spalata o masina murdara. Dupa spalare, covorul prinde urme de benzina sau ulei. Nu exista nicio garantie ca dupa procedura aceasta covorul nu va mai avea nevoie de o alta spalare.
  2. Spalarea covoarelor intr-o spalatorie auto se realizeaza cu detergenti obisnuiti sau sampoane auto. Aceste produse nu numai ca nu scot murdaria din adancimea gramezii, dar si strica culoarea si deformeaza covorul.
  3. Spalatoriile auto, de obicei, nu urmeaza tehnologia de curatirea covorului. Indiferent de tipul de gramada, se utilizeaza apa calda si actiune mecanica, inclusiv cu ajutorul presiunii mari a apei. Toate acestea pot duce la distrugerea bazei adezive si la deformarea gramezii.
  4. Uscarea covorului se realizeaza sub expunere directa la lumina soarelui, in timp ce covorul, de regula, este asezat pe bara transversala, pliat. La acest tip de uscare covorul se deformeaza.

Curatarea profesionala a covoarelor in Chisinau este o alegere potrivita

Curatarea covoarelor in sectorul Centru de la WASHEXPERT se efectuiaza cu echipamentul special, in conformitate cu tehnologiile de ingrijire a covoarelor.

Folosim produse profesionale, tinand cont de materialul din care este realizat covorul si de natura fiecarei contaminari. Comandați acum spălarea covoarelor în Centru cu livrare! Suna-ne si iti vom ridica covorul de acasa si ti-l vom returna, curat si uscat, gata de utilizare.