Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curățătoria chimică a covoarelor informează: Îngrijirea covoarelor păstrează sănătatea

Există o părere că covoarele lânoase „ascund” o mulțime de bacterii. Într-adevăr sunt un mediu prielnic pentru microbi. Dar nu numai țesăturile lânoase sunt supuse unui astfel de atac. Orice cuverturi de pat, pături, pleduri, covoare și articole de uz casnic din material textil au nevoie de curățare regulată. Curățarea chimică le readuce la aspectul lor estetic și le curăță de acumulările dăunătoare care pot dăuna sănătății umane.

Cum se curăță covoarele într-o curățătorie chimică

Curățarea la domiciliu nu este la fel de eficientă la eliminarea bacteriilor din structurile tisutului, dar ajută la menținerea unei atmosfere sănătoase. Doar echipamentele profesionale pentru curățătorie chimică vor putea scăpa covorul de bacterii, care provoacă diverse boli infecțioase și alergene, sub presiunea puternică a substanțelor speciale.

Curățarea chimică include următorii pași:

  1. Livrare covoare la curățătoria WASH EXPERT din Chișinău cu transportul propriu. Clientul nu trebuie să-și facă griji cu privire la transport.
  2. Determinarea tipului țesăturilor a covoarelor și selectarea unei metode de curățare chimică. Avem o gamă largă de produse de curățătorie chimică, și selectăm substanțe, unelte și echipamente care asigură o curățare soft.
  3. Implementarea curățării în conformitate cu tehnologia aleasă. Procedura poate fi efectuată cu un șampon special pentru covoare și o mașină rotativă pentru curățare și periere. Detergentul creează spumă, pătrunde adânc și îndepărtează delicat murdăria. Metoda uscată poate fi folosită și cu echipamentul de curățare rotativă cu perii.

După procedură, covoarele sunt returnate clientului. La comandarea unei suprafețe de curațare de 15 m2 – livrarea va fi gratuită.

Beneficiile curățării profesionale a covoarelor

Merită să comandați curățarea covoarelor la curățătoria WASH EXPERT din Moldova, deoarece:

  • va îndepărta eficient murdăria și bacteriile și va asigura siguranță pentru sănătatea familiei și animalelor de companie;
  • selectarea metodelor blânde pentru tipul de țesut;
  • există echipamentul necesar pentru curățarea uscată, umedă și abur;
  • curățăm mobila tapițată acasă și transportăm covoare, pături și pleduri în atelierul nostru.

Sunați la +373 60 393 151 pentru a afla detaliile procedurii și a aranja o chemare a angajaților noștri la domiciliu.