Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Ne pregatim de iarna: spalarea cuverturilor si paturilor la un pret accesibil

Vine iarna si este timpul sa scoatem paturi si cuverture calde din dulap.

Spalarea acestor lucruri este un pas important in pregatirea pentru utilizarea lor in sezonul rece. Insa nu intotdeauna o masina de spalat de uz casnic este pregatita pentru un astfel de test.

Spalatul paturilor si uiverturilor la curatatorie chimica este cea mai buna optiune pentru gospodinele care nu doresc sa expuna riscului de avariere masinele sale de spalat.

Curatatorie chimica a paturilor in Chisinau

Plapumele si cuverturile in timpul spalarii lor devin extrem de grele. Adica spalarea si uscarea calitativa a unui produs atat de mare si greu in conditii de casa nu numai ca sunt problematice, dar pot usor sa deterioreze masina de spalat.

Plapumele din materiale naturale, precum lana, necesita in procesul spalarii o atentie deosebita.

Curatatorie chimica WASHEXPERT ofera spalare paturilor si cuverturilor cu un echipament profesional in Chisinau.

Beneficiile spalarii profesionale a paturilor

Spalarea paturilor si cuverturilor in Chisinau se efectuiaza in mai multe etape:

  • Primirea produsului. Receptorul examineaza integritatea suprafetei produsului. Nu se recomanda spalarea in caz daca cusaturile sunt deteriorate, sau umplutura iese afara. Dupa examinarea specialistul atelierului alege un program de curatare a plapumei si un detergent conform cerintelor tehnologice;
  • Spalarea si clatirea. Spalarea paturilor se efectuiaza cu folosirea detergentilor lichizi, resturile detergentilor se indeparteaza din material dupa clatire. Masinile de spalat profesionale cu usurinta spal chiar si cuverturile duble. Datorita volumului mare, forta de centrifuga este distribuita uniform, astfel incat patura se spala mai bine decat acasa.
  • Modul de uscare este selectat in dependenta de umplutura plapumei. Umpluturile delicate se usuca in aer rece, restul – cu circulatie a aerului cald. Uscarea automata intensiva cu filtre este capabila sa scape de cele mai mici reziduuri de murdarie si chiar de bobine, readuce plapumele de puf si vata la volumul lor original.

Curatare chimica a paturilor si cuverturilor reda produselor prospetimea si curatenia fara a le deteriora

Spalarea paturilor la preturi accesibile va scapa si de acarienii care traiesc adesea in materiale naturale.

Curatatorie chimica a paturilor in Chisinau

Cuverturile de pat si paturile ofera confort, protejand lenjeria de pat de praf, cu toate acestea, in timp, acestea se murdaresc si necesita spalare. Curatatorie chimica WASHEXPERT ofera curatarea paturilor la pret accesibil. In cateva ore, patura va fi curata si inprospatata.