Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Ne scapam de microorganisme cu ajutorul curatirii covoarelor

Covorul este o personificare a caldurii si confortului in casa.

Ca orice produs cu gramada, covorul necesita ingrijire permanenta. Insa, curatirea cu aspiratorul, chiar daca se face in fiecare zi,  ajuta numai la eliminarea murdariei de pe suprafata covorului. „Vecinii” invizibili din adancimele gramezii  raman neatinse. Anume acesti „vecini” microscopice pot deveni cu timpul periculoase.

Covorul murdar este un covor periculos

Printre cei mai raspandite „locuitori” ai covoarelor se numara:

  • acarienii de praf, care se hranesc cu particule moarte ale pielii omenesti. Excrementele lor sunt un alergen puternic care poate provoca o serie de boli pana la astmul bronsic;
  • mucegaiul – o ciuperca microscopica care se inmulteste intr-un mediu umed, de exemplu, daca covorul nu a fost complet uscat dupa spalare. Mucegaiul nu numai ca strica covorul, este si o sursa de miros neplacut si, in plus, poate afecta sistemul imunitar;
  • oua de viermi, care ajung pe covor de pe pielea sau parul animalelor de companie;
  • agenti patogeni. De obicei, ajung pe covor prin ferestre deschise, sau cu murdaria adusa de pe strada. Microorganismele pot provoca un numar mare de boli, de la infectii ale pielii pana la infectii intestinale.

Numai curatarea profesionala cu ajutorul mijloacelor si metodelor speciale de dezinfectie va va permite sa scapati complet de microorganisme si acarieni, sa restabiliti prospetimea si stralucirea culorilor covorului.

Curatarea chimica a covoarelor in Chisinau (Himcistca covoarelor Chisinau) de la WASHEXPERT este cea mai buna alegere.

WASHEXPERT ofera spalare la pret mic al covoarelor in Chisinau cu livrare.

Folosim solutii si detergenti profesionale. Echipamentul special de uscare, folosit de WASHEXPERT nu permite deteriorarea si decolorarea covorului.

Curierii nostri va vor ridica covorul murdar si il vor returna curat, uscat si, cel mai important, in siguranta. Puteti intinde imediat covorul pe podea si nu va temeti pentru sanatatea familiei si laminatul umflat.