Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Secretele unei curățiri eficiente a covoarelor de la experții de la Washexpert

Un covor așternut pe podea face imediat casa mai confortabilă. Un covor este un loc de joacă plăcut pentru copii, le ține picioarele la cald și, de asemenea, este pur și simplu frumos și face locuința mai confortabilă.

Din nefericire, covoarele absorb cu ușurință lichidele și adună praf, care poate găzdui acarieni și ciuperci, vecini periculoși care cauzează probleme alergice ale pielii și ale aparatului respirator.

Curățarea covoarelor în condiții de casă poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă covorul este mare și are un fir lung. Astfel de covoare sunt dificil de uscat, iar după ce se usucă pe un gard sau pe o bară orizontală, covorul se poate întinde și deforma.

Covoarele mici sunt la fel de greu de curățat dacă au murdărie adânc infiltrată. Folosirea de produse chimice pe cont propriu poate nu numai să afecteze culoarea, ci și să deterioreze în mod ireversibil structura covorului.

Zațul de ceai, apa caldă cu săpun sau oțet, sucul de lămâie, pâinea veche și bicarbonatul de sodiu sunt adesea folosite ca soluții alternative la curățarea chimică făcută la domiciliu. Dar utilizarea acestor produse nu garantează un rezultat și de multe ori nu îndepărtează petele și mirosul, dar doar le maschează.

Covorul poate fi curățat cu precauție și rapid, păstrându-și în același timp culoarea, doar dacă este curățat de către un profesionist.

Spălarea covoarelor în Chișinău de Washexpert

Acesta sunt elementele esențiale pentru o curățare eficientă a covoarelor de către Washexpert:

  • echipament profesional care permite curățarea covorului din ambele părți;
  • produse profesionale, puternice, care pot combate cea mai dură murdărie fără a deteriora firul;
  • o abordare personalizată a curățeniei, care ține cont de materialul covorului și de complexitatea murdăriei;
  • uscarea delicată a covorului, evitând expunerea la lumina soarelui și deformarea din cauza întinderii.

Curățarea chimică a covoarelor la Washexpert în Chișinău poate salva covoarele chiar și în cazuri grave, cum ar fi după inundații. Sunați la numărul de telefon +373 79 883 444, iar operatorul nostru vă va informa despre serviciile de curățare a covoarelor în Chișinău.