Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Nopți de iarnă fără griji: spălarea profesionistă a plapumelor și păturilor în Chișinău

Fiecare gospodină se confruntă periodic cu necesitatea de a spăla bine păturile și plapumele. Curățarea chimică oferă o abordare mai profesionistă a spălării păturilor și plapumelor, ceea ce le va prelungi durata de viață și le va menține aspectul deosebit.

Compania WASHEXPERT este specializată în spălarea păturilor și a plapumelor cu căptușeală artificială. Selectăm cele mai bune modalități și tehnici de spălare, asigurând îndepărtarea în profunzime a prafului și a petelor. Procesul de curățare se realizează în mașini de spălat profesionale specializate, iar după spălare, articolele sunt uscate delicat în mașini de uscare. Rezultatul muncii noastre este reprezentat de articole impecabil de curate, fără pete și mirosuri neplăcute.

De ce este mai eficientă curățarea chimică a unei plapume decât spălarea ei acasă?

Spălarea păturilor și a plapumelor este o sarcină care necesită timp și efort și nu întotdeauna gospodinele sunt mulțumite de rezultat. Curățarea corectă a păturilor și plapumelor include spălarea, uscarea și îndepărtarea acarienilor din lenjerie. Aceste sarcini depășesc adesea capacitățile mașinilor de spălat de uz casnic. Chiar și păturile mici pot fi distruse, deoarece umplutura se strânge adesea în ghemuri, iar în cazul plapumelor este dificil să se spele detergentul din ele. În plus, uscarea corectă a plapumelor acasă poate fi o provocare în vederea evitării deformării, încrețirii și pierderii aspectului lor.

Compania WASHEXPERT din Chișinău garantează spălarea și curățarea chimică de înaltă calitate a plapumelor și păturilor cu umplutură artificială. Spălarea regulată a plapumelor și păturilor nu numai că le face proaspete, dar asigură și curățarea de acarieni microscopici și alergeni. Acest lucru ajută la menținerea aerului interior curat, la creșterea imunității și la reducerea riscului de îmbolnăvire. Curățenia plapumelor este un factor de siguranță pentru sănătatea oamenilor și a animalelor.

Cât de des ar trebui să fie spălată o plapumă sau o pătură?

Un produs care este utilizat în mod activ în familie trebuie spălat o dată la două luni. Cu toate acestea, dacă lucrul este folosit în mod activ sau dacă pe canapea au acces animale, atunci se recomandă să spălați plapuma o dată la două săptămâni sau pe măsură ce se murdărește.

Puteți solicita acest serviciu online sau la numărul de telefon +373 79 883 444.