Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Concepții greșite despre curățarea profesională a covoarelor Chișinău

Îngrijirea covoarelor nu înseamnă doar aspirarea acestora în fiecare săptămână. Pentru a asigura farmecul și menținerea durabilă a covorului, acesta trebuie curățat periodic în mod profesionist. Cu toate acestea, mulți dintre locuitorii Chișinăului sunt reticenți în a-și încredința covoarele unui serviciu de curățare chimică, deoarece consideră că este costisitor și că pot și fără el, sau chiar se tem că o curățare profesională ar putea distruge covorul. Oare este aceasta cauza? Permiteți-ne să vă spunem.

Curățarea chimică va strica covorul

Când vine vorba de substanțe chimice, se întâmplă frecvent să auzim că acestea deteriorează fibrele și strică culorile. Cu toate acestea, experiența a arătat că există o șansă mult mai mare de a deteriora fibrele dacă se folosesc produse chimice ieftine acasă decât dacă sunt curățate de un profesionist.

În curățătoriile profesioniste din Chișinău se folosesc detergenți pentru spălarea covoarelor care nu deteriorează structura acestuia ba chiar restaurează culorile. Procesul de curățare și de selectare a produselor este supravegheat de un tehnolog.

Nu este nevoie de curățare chimică dacă covorul este curat

Curățenia covoarelor este un termen relativ și doar pentru că ochiul liber nu poate vedea petele de pe covor, nu înseamnă că nu există. Pe lângă praful normal din casă, alte impurități, cum ar fi nisipul, părul și particulele de alimente, se acumulează adânc în fibrele covoarelor, iar acestea, la rândul lor, favorizează rapid dezvoltarea microbilor patogeni, a ciupercilor și a acarienilor. Mai devreme sau mai târziu, numărul lor va deveni atât de mare încât sănătatea membrilor familiei va fi afectată.

Aspiratorul este inutil împotriva microorganismelor. Singura modalitate de a scăpa de dăunătorii din adâncul firelor covorului este de a le curăța în mod profesionist pe un utilaj special pe ambele părți ale acestuia.

Curățarea chimică este costisitoare

Curățarea chimică a covoarelor este un serviciu accesibil pentru orice familie. Astăzi puteți comanda curățarea covoarelor în Chișinău cu preluare și retur, ceea ce nu numai că economisește timp și efort pentru gospodină, dar și scutește de grija transportului. Cumpărarea unui covor nou pentru a înlocui unul defect va costa mai mult!

Un covor are nevoie de o curățare chimică profesionistă doar o dată sau de două ori la fiecare șase luni, dar în restul timpului o curățare săptămânală cu aspiratorul va fi suficientă.

Curățarea chimică a covoarelor cu livrare de la Washexpert vă va ajuta să mențineți aspectul covorului, să scăpați de pete și să păstrați sănătatea membrilor familiei dumneavoastră – +373 79 883 444.