Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Mituri si conceptii gresite despre curatarea chimica profesionala a covoarelor

Covorul a fost si este unul dintre cele mai populare pardoseli. Gros sau subtire, cu gramada lunga sau scurta, simplu sau de voga – covorul poate decora orice camera. Insa cu timpul covorul se murdareste.

Pentru mai multe gospodine aspirarea si spalarea in conditii casnice sunt singurele modalitati de ingrijire a  covoarelor, iar curatarea chimica profesionala este deseori perceputa ca inutila.

Compania WASHEXPERT ofera servicii de curatarea chimica a covoarelor cu livrare in Chisinau (Centru).

Specialistii companiei se confrunta adesea cu conceptii gresite ale consumatorilor cu privire la serviciile de curatatorie chimica. Expertii nostri vin cu explicatii si dezmint cele mai raspandite mituri.

Covorul curat nu necesita curatare chimica

Un aspirator si o atitudine atenta fata de covor il pot mentine fara cusure pentru o perioada lunga de timp. Insa, chiar daca covorul pare curat, asta nu inseamna ca murdaria nu s-a acumulat in gramada. Invizibili pentru ochi, contaminanti sunt un magnet pentru acarieni, ciuperci si bacterii. Un aspirator obisnuit si spalarea in conditii domestice nu pot face fata unei astfel de poluari.

Curatarea chimica distruge scamele

Principala diferenta intre curatarea profesionala si curatarea manuala sta in utilizarea solutiilor chimice moderne, care patrund adanc in gramada covorului si  indeparteaza murdaria de pe ambele parti.

Solutiile speciale se aplic tinand cont de:

  • tipul de gramada si materialul din care este facut covorul;
  • tipul de pete. Orice tip de poluare necesita o abordare individuala.

Dupa cum arata practica, in majoritatea cazurilor, gramada este deteriorata atunci cand tehnologia de ingrijire a covoarelor este incalcata, cel mai adesea de catre proprietarii insisi.

Curatatoria chimica este un serviciu costisitor

Pe site-ul nostru puteti vedea preturile pentru curatarea covoarelor in Centru si va asigurati ca acest mit este intr-adevar un mit. Sunati si rezerva-ti serviciul de curatare a covoarelor chiar astazi. Daca nu puteti aduce covorul la noi, atunci utilizati serviciul nostru de livrare. Curierul nostru va ridica covorul murdar si vi-l va returna uscat si curat.