Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Sfaturi pentru curățarea chimică a covoarelor Chișinău: ce covoare sunt potrivite pentru spălare

Spălarea este un proces efficient de curățare a covoarelor, dar această opțiune nu este potrivită pentru toate covoarele. Curățarea acvatică cu detergenți universali (de exemplu șampoane pentru covoare), acțiunea mecanică a periilor, stoarcerea cu centrifuga și camera de uscare la temperatură sunt procese mai puțin delicate și sunt aplicate numai covoarelor sintetice și fibre mixte. Se recomandă curățarea produselor din lână și mătase naturală folosind următoarele tipuri de prelucrare profesională:

  • curatare chimica în lichide organice uscate;
  • curățare umedă în condiții staționare folosind cele mai noi tehnologii.

Puteți comanda curățătarea chimică, blândă, a tuturor tipurilor de covoare WASH EXPERT în Chișinău sunând la: +373 79 883 444; +373 60 393 151. Livrarea gratuită este disponibilă pentru comenzile de peste 15 m2.

Caracteristici ale spălării covoarelor: când este mai bine să chemați specialiștii.

Multe pete sunt dificil de îndepărtat de pe covoare. Pentru a elimina eficient petele și urmele, veți avea nevoie de produse pentru curățarea chimică. Nu experimentați pe cont propriu, este recomandat să apelați la experți în următoarele cazuri:

  1. Un număr mare de pete de natură diferită.
  2. Locuri poluate învechite.
  3. Prezența unui miros neplăcut după îndepărtarea urmelor.
  4. Necesitatea curățării covorului de materiale delicate.

Specialiștii WASH EXPERT din Moldova au echipamente profesionale de curățare chimică, precum și detergenți ecologici și siguri, care ajută la obținerea unor rezultate excelente. Costul curățării chimice a covoarelor depinde de mulți factori, precum: gradul de poluare, numărul de pete, prezența mirosurilor, complexitatea prelucrării, compoziția acoperirilor. Datorită serviciilor noastre, veți uita de murdăria covoarelor și de mirosul neplăcut: rapid și fără costuri semnificative.