Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
WASH EXPERT pentru a ajuta gospodinele în lupta contra mirosurilor, prafului și părului de animale

Curățenia covoarelor creează prospețime și comfort în casă și   consolidează siguranța spațiului. Covoarele acumulează mult praf și bacterii. Măturatul sau aspirarea nu este suficientă pentru a elimina microbii dăunători. Serviciile de curățătorie WASH EXPERT din Chișinău vor ajuta să păstrați casa în curățenie și prospețime impecabilă pentru o siguranță a interiorului.

Caracteristici ale curățării covoarelor

Cuverturile, păturile și covoarele sunt locuri ideale pentru bacterii. Se acumulează și se înmulțesc în structura țesuturilor.

Pe lângă praf, părul de animale poate afecta starea covoarelor. Este dificil să-l elimini la domiciliu. De asemenea, petele care strică aspectul suprafeții devin „dușmani”.

Curățarea chimică redă cuverturilor și covoarele aspectul și prospețimea lor originală, curățându-le de murdărie la nivel profund.

Există două tipuri de curățare chimică:

  1. Curațare umeda sau aqua curățarea covoarelor. Pentru aceasta se folosesc preparate lichide de curățare, care curăță murdăria sub presiune și jet puternic de apă. Este preferabil să se efectueze o astfel de curățare în ateliere speciale, unde există un loc pentru „înmuierea” covorului și echipamente profesionale pentru curățarea chimică.
  2. Curățătorie chimică. În această formă, există produse de curățare în format uscată – pulberi, praf. De asemenea, praful este curățat cu aspiratoare puternice, care mențin covoarele în stare proaspetă și fără păr.

Particularitatea curățării profesionale include utilizarea de echipamente speciale, substanțe de înaltă calitate și scumpe – șampoane speciale pentru covoare, pulberi, detergenți. Pentru utilizarea normală, o astfel de metodă chimică nu este potrivită pentru o concentrație mare, cu care trebuie să lucrați competent și în siguranță.

Cum să asigurați o curățare temeinică a covoarelor delicate.

Merită să aplicați curățării chimice a pledurilor și covoarelor, care au țesături delicate, de exemplu, fibre naturale de mătase, lână, bumbac. Atelierul va selecta o metodă potrivită pentru ele, deseori o combinație de metode de curățare uscată și umedă.

Compania WASH EXPERT din Moldova se remarcă prin prezența unor echipamente moderne, preparate hipoalergenice de înaltă calitate, muncitori calificați, cunoaștere a caracteristicilor de curățare ale produselor cu o compoziție sensibilă a fibrelor. Sunt deosebit de atenți la curățarea covoarelor lucrate manual, care necesită experiență și profesionalism. WASH EXPERT din Chișinău ajută nu doar la refacerea covoarelor și a mobilierului de murdărie, dar și la salvarea țesăturilor.

Aceștia vor asigura livrarea covoarelor la atelier, o procedură de curățare de înaltă calitate conform compoziției, îndepărtarea locală a petelor, uscarea și returnarea covoarelor curățate către client.