Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Confortul și bunăstarea la domiciliu: Curățarea chimică a covoarelor cu livrare în Chișinău

Faptul că unii membri ai familiei suferă de alergii nu numai că face viața de zi cu zi mai complicată, dar și spălatul rufelor și curățenia. Se pare că toate substanțele chimice de uz casnic sunt alergeni. Cum faceți atunci curățenie în casă? Nu se vor agrava alergiile dacă dați covorul, pe care se târăsc copiii, la curățarea chimică a covoarelor în Chișinău?

Curățarea chimică a covoarelor în condiții fără risc cu livrare în Chișinău

Astăzi, în ambianța casnică, este bine înrădăcinat mitul că un covor sau mobilă curățată chimic este o sursă de pericol pentru o persoană cu alergii și că este mai bine să nu speli aceste lucruri cu niciun agent de curățare. 

Dar, în realitate, este adevărat contrariul. Acumularea de murdărie și praf este cea mai importantă cauză a agravării alergiilor. Murdăria nu reprezintă doar particule de sol, ci și polen de plante, păr de animale și, uneori, ouă de helminți. Acarienii de praf – animale microscopice ale căror excremente sunt la rândul lor un alergen puternic – se înmulțesc în murdăria acumulată în firul covorului. În plus, mai ales dacă covorul este adesea spălat acasă, dar nu este uscat până la capăt, într-un mediu umed se dezvoltă foarte repede mucegai și colonii de microbi patogeni. Acest lucru poate provoca boli de piele și respiratorii chiar și la o persoană sănătoasă.

Nici detergentul, nici aspiratorul nu vor fi de ajutor: murdăria va intra pur și simplu adânc în covor și va rămâne acolo. În plus, detergenții prafuri și șampoane obișnuite trebuie să fie spălate temeinic de pe covor, iar acest lucru este adesea neglijat în condiții casnice. Ca urmare, există riscuri de iritare a pielii și de reacții alergice.

Numai produsele de curățare profesionale pot combate bacteriile. Specialiștii Washexpert folosesc în activitatea lor numai agenți de curățare siguri pentru piele, iar covorul este spălat bine cu apă după prelucrare. Curățarea chimică profesională a covoarelor cu livrare în Chișinău de la Washexpert – înseamnă sănătatea familiei și un covor frumos care va dura mult timp. Sunați și faceți o cerere de preluare +373 79 883 444.