Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Cum funcționează curățarea chimică a covoarelor în atelier: secretele Washexpert

Producătorii de produse chimice de uz casnic oferă acum o gamă largă de detergenți și produse de curățare a covoarelor pentru spălarea acestora la domiciliu. În unele cazuri, această abordare se justifică de la sine și permite proprietarilor de covoare să evite costurile suplimentare și să economisească bani, dar există momente în care curățarea la domiciliu nu este suficientă.

Atât covoarele lucrate manual și fabricate din materiale scumpe, cât și covoarele obișnuite pe bază de adezivi pot fi deteriorate de curățarea mecanică sau prin spălare cu apă.

Utilizarea detergenților puternici, de exemplu, a produselor de îndepărtare a petelor, poate distruge produsul pentru totdeauna. De asemenea, este important de remarcat faptul că acesta este un proces care necesită mult timp și care nu poate fi realizat de unul singur. De cele mai multe ori, gospodinele obosesc foarte mult și rămân nemulțumite de curățenia făcută acasă.

Beneficiile curățării covoarelor în atelier

Companiile prestatoare de servicii profesionale de curățenie în atelier au la dispoziție toate echipamentele necesare:

  • mașini de spălat profesionale;
  • mașini pentru îndepărtarea prafului, îndepărtarea nisipului;
  • mașini rotative utilizate pentru spălare;
  • centrifugi și uscătoare de covoare.

Specialiștii companiei Washexpert, care oferă servicii profesionale de curățare a covoarelor în Chișinău, încep întotdeauna prin a identifica materialul covorului și tipul de murdărie. În unele cazuri, covorul poate fi curățat numai prin metoda uscată, iar în alte cazuri poate fi curățat prin spălare umedă.

Apoi, specialiștii selectează un produs de curățare adecvat.

Mai întâi se efectuează o curățare uscată, eliminându-se resturile, praful și nisipul. Principalul avantaj al curățării covoarelor în atelier este posibilitatea de curățare pe ambele părți, în care atât partea din spate, cât și cea din față sunt curățate de murdărie.

După curățarea umedă (dacă este folosită), covorul este clătit cu atenție, astfel încât să nu rămână urme de produse chimice pe el. Covorul este stors și uscat pe un echipament special care împiedică deformarea acestuia. Covorul uscat și curat este returnat proprietarului.

La numărul de telefon +373 79 883 444 puteți să comandați spălarea covoarelor în Chișinău cu scoaterea acestora.