Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Cum să asigurați confortul în casă: Curățarea covoarelor cu livrare în Chișinău

Un covor moale creează, fără îndoială, un spațiu confortabil și plăcut într-o cameră. Paleta de culori, dimensiunea, lungimea firului – în zilele noastre puteți găsi un covor care să se potrivească aproape oricărui design. Copiilor le place să se joace pe podea, este plăcut să mergi pe covor cu picioarele goale, simțind moliciunea pufului. Experiența va rămâne la fel de plăcută dacă veți ști că pe firul covorului s-au acumulat praf și acarieni?

Există multe situații în care un covor poate avea nevoie de curățare.

  1. Pete adânc îmbibate (vopsea, sânge, pete de cafea, pete de suc). Astfel de pete necesită utilizarea unor substanțe chimice puternice, dar nu toți proprietarii de covoare riscă să le folosească singuri, de teamă să nu deterioreze modelul. În plus, substanțele chimice agresive, dacă nu sunt îndepărtate după spălare, pot provoca iritații ale pielii în viitor.
  2. „Surprizele” copiilor nu sunt doar o sursă de miros specific, ci și un mediu atractiv pentru ciuperci și bacterii. Chiar și o pată de urină aparent complet uscată nu pleacă cu adevărat nicăieri. Este nu numai neplăcut, ci și nesigur pentru un copil să se joace pe un astfel de covor.
  3. Inundații. În cazul în care covorul a supraviețuit inundației de apartament, atunci după ce se usucă pe gard, se poate întinde și se poate decolora. Și adus în casă insuficient de uscat, un astfel de covor în câteva zile va „prinde” mucegai, iar în casă pentru o perioadă lungă de timp se va instala un miros specific de umezeală.

Curățarea covoarelor în Chișinău la WASHEXPERT

Pentru a nu vă baza pe noroc și pentru a nu risca sănătatea celor dragi, încredințați curățarea covoarelor unor profesioniști. Doar specialiștii vor putea să selecteze corect agentul de curățare necesar pentru a îndepărta pata, să asigure spălarea completă a acesteia după curățarea chimică și nu doar să păstreze culoarea și modelul covorului în stare impecabilă, ci și să le reînnoiască, oferindu-i covorului o a doua viață.

La numărul de telefon +373 79 883 444 puteți afla toate informațiile necesare și puteți comanda serviciul de curățare a covoarelor cu livrare în Chișinău. Covor curat – bunăstare și confort în casa dumneavoastră!