Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curățarea chimică a covoarelor în Chișinău: Soluție eficientă pentru curățarea pe timp de iarnă

 Curățenia generală înainte de iarnă este un lucru obișnuit. Doriți să scăpați de praful de vară și să vă pregătiți pentru sezonul rece, când va trebui să vă petreceți majoritatea serilor și weekendurilor în casă. De regulă, curățenia generală înseamnă spălarea geamurilor, îndepărtarea prafului și a murdăriei de pe mobilă, curățarea chimică a covoarelor cu livrare.

De obicei, începeți cu aspirarea și curățarea umedă. Sunt curățate textilele de casă și mobilierul, iar dacă este posibil, apelați la un specialist cu echipament profesional. Curățarea mobilierului se realizează cu un aspirator special cu apă sub presiune ridicată pentru a scăpa de praful și murdăria acumulate în pliuri și colțuri.

Covorul după o vară lungă și plină de praf are nevoie, de asemenea, de o curățare generală. Dacă înlocuiți versiunea de vară a covorului cu un covor de iarnă mai cald, este deosebit de important să comandați o spălare a covoarelor în Chișinău la sfârșitul sezonului.

Înainte de a împături și de a pune covorul la păstrare, asigurați-vă că acesta este bine curățat și complet uscat.

Trebuie reținut faptul că nici curățarea covorului cu aspiratorul de casă, nici spălarea cu detergent sau săpun nu vor elimina murdăria. Acestea pot da o aparență de curățenie, deoarece apa va spăla murdăria de pe suprafața covorului, dar în interior vor rămâne praf, păr, lână și acarieni.

Spălarea covoarelor în Chișinău de către Washexpert

Principala confirmare a calității acestui serviciul de spălare chimică a covoarelor în Chișinău este feedback-ul de la clienții fideli. Cei mai mulți dintre ei remarcă faptul că este vorba de o curățare profesională care oferă cel mai bun rezultat. În timp ce dvs. efectuați o curățenie generală a casei, specialiștii Washexpert vă spală covorul cu substanțe chimice care nu numai că îndepărtează murdăria, dar și omoară agenții patogeni care trăiesc în orice covor murdar. Obțineți un covor moale, curat și uscat, care poate fi imediat întins pe podea sau depozitat pentru sezonul următor.

Comandați curățare chimică a covoarelor, pentru iarnă, cu livrare în Chișinău direct de la administrator +373 79 883 444. Compania efectuează și spălarea plapumelor și păturilor cu umplutură artificială.