Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curatarea covoarelor de pete si mirosuri – ieftin si calitativ

Covorul este un detaliu care redă casei confortul deosebit.

Totusi, acolo unde există un covor, mai devreme sau mai târziu apare poluarea, iar odata cu ea și  un miros neplacut.

Bauturile vârsate, murdaria lasată de animalele de companie, urmele activitații copiilor – toate acestea reprezinta un mediu atractiv pentru  microorganisme, care, in urma urmei, provoacă mirosuri.

Din aceasta cauza, este adesea si mai greu sa-l indepărtezi mirosul, decat insuși pata.

Pericol de miros urat

Detergenții pot masca mirosul ceva timp, insă  cauza mirosului neplacut ramâne navatamata și destul de curand mirosul specific revine din nou.

Ciupercile si microorganismele continua sa se inmulțeasca în gramada si nu numai că pot distruge covorul, ci pot provoca si boli de piele la copii și adulți.

Utilizarea detergenților si solutiilor chimice puternice este intotdeauna asociata cu risc. Daca se folosește un  detergent nepotrivit, gramada de covor poate fi deteriorata ireversibil.

In plus, reziduurile unor astfel de detergenti, daca nu sunt spalate de pe suprafata covorului, pot provoca iritații ale pielii.

Pentru a nu strica covorul si garantat de a scapa de pete și mirosuri odata pentru totdeauna, incredințați spalarea covoarelor specialiștilor.

Curatare profesională a covoarelor în Centru de la WASHEXPERT

Indiferent de cat de des curațați covorul cu  aspiratorul sau detergentul, acesta trebuie curatat profesional de cel putin 1-2 ori pe an. Doar produsele speciale pot patrunde adânc in covor, distrugând ciupercile si microorganismele care provoacă mirosuri neplacute.

WASHEXPERT efectuiază spalarea covoarelor în Centru cu folosirea echipamentul profesionist, care permite curațarea covorul de pe ambele parti fară a-i deteriora structura și înlaturarea celor mai dificile pete.

Tehnologia de uscare pe care o folosim ne permite să păstram culoarea covorului și sa prevenim îndoirile și deformarile acestuia. Sună-ne acum și curierul nostru va ridica covorul murdar de acasă și ți-l va returna curat si complet uscat.