Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Durabilitatea covoarelor și mobilierului tapițat la abordare profesională a curățării chimice

Adevărata bătaie de cap pentru toți proprietarii de covoare este nevoia de a le curăța periodic. Acest lucru este valabil mai ales pentru familiile cu copii și animale de companie. Textilele absorb mirosurile, se diminuează culorile de la praf. În plus, covoarele murdare pot fi periculoase pentru toți locătarii. Praful și murdăria se acumulează pe covoare, mobilier tapițat, saltele, așa că în timp se transformă într-un habitat pentru acarieni și bacterii patogene.

La domiciliu, puteți rezolva doar latura estetică a problemei, însă, pentru curățarea canapelei în profunzime, mobilierului și covoarelor cu ajutorul unor instrumente și echipamente speciale, se recomandă să apelați la profesioniști. Compania WASH EXPERT oferă servicii de curățenie de înaltă calitate în Chișinău la prețuri accesibile, care pot fi comandate la telefon: +373 79 883 444; +373 60 393 151.

Curățătorie chimică profesională: caracteristici și beneficii.

Fără echipamente speciale, produse profesionale de curățare și abilități, este puțin probabil să poți face față unei poluări serioase pe cont propriu. Curățarea chimică a saltelelor, a mobilierului și covoarelor, de înaltă calitate, va ajuta la menținerea unui aspect atractiv și va prelungi semnificativ durata de exploatare a produselor. Pot apărea dificultăți deosebite la curățarea în următoarele locuri:

  • spații de birouri și instituții publice cu trafic sporit de personal;
  • încăperi cu covor de suprafață integrat.

Avantajele importante ale contactării unei firme specializate din Moldova sunt curățarea de înaltă calitate, rezultate garantate, precum și dezinfecția suprafețelor. Specialistii WASH EXPERT vor alege individual cea mai eficienta metodă de curațare chimică a fotoliului, a unui colțar de bucătărie, a altor mobiliere tapițate, precum și a covoarelor cu compozitie naturală sau sintetică. Livrarea gratuită se efectuează la   de la 15 m2 de suprafață.