Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Spălarea și curățarea chimică a covoarelor în Chișinău: Pregătiți-vă casa pentru iarnă

De-a lungul istoriei, covoarele au fost considerate un simbol al statutului, bogăției și prosperității. În lumea modernă, acestea nu au devenit o rămășiță a trecutului, ba chiar dimpotrivă, s-au răspândit ca o parte a decorului elegantă și accesibilă tuturor.

Firul covorului nu numai că oferă căldură și o senzație plăcută, dar absoarbe foarte bine praful și murdăria. De aceea, pe lângă aspirarea uscată regulată, covorul ar trebui supus unei curățări chimice profunde mai temeinice.

Experții recomandă curățarea profundă a covorului de cel puțin două ori pe sezon: înainte de începutul iernii, pentru a îndepărta praful și murdăria care s-au acumulat în covor în timpul verii, și înainte de începutul verii.

De ce se recomandă să curățați covoarele la spălătoria chimică înaintea sezonului de iarnă?

Curățarea covoarelor înainte de sezonul de iarnă are mai multe argumente practice. În timpul verii, praful și polenul de la plante intră prin fereastră, iar murdăria este transportată pe covor, pe picioarele goale ale copiilor și adulților. Animalele de companie, după o plimbare, pot lăsa păr, fecale, ouă de paraziți pe covor. Într-un mediu cald favorabil, acasă, un covor poate deveni peste iarnă un teren prielnic pentru microorganisme și ciuperci, provocând alergii și boli inflamatorii ale pielii la copii și adulți.

Curățare chimică profesională a covoarelor în Chișinău

Fiecare proprietar al unui covor decide în mod independent întrebarea curățării. Cineva cumpără pulberi, șampoane și creme și spală covorul acasă, cineva – îl dă la o curățare chimică profesională. Astăzi, numai curățarea chimică profesională a covorului garantează îndepărtarea murdăriei, microorganismelor și ciupercilor din firul covorului și, de asemenea, este capabilă să asigure o uscare sigură. Atelierele profesionale folosesc echipamente speciale pentru curățarea și uscarea covoarelor, iar detergenții selectați pentru tipul de fir vor curăța delicat chiar și un covor exclusivist realizat manual.

Spălarea profesională a covoarelor în Chișinău cu livrare este efectuată de compania WASHEXPERT. Sunați la +373 79 883 444 și precizați condițiile.