Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Top-ul problemelor de curățare a covoarelor WASH EXPERT: deșeuri de animale, cafea și cerneală

Petele care sunt greu de îndepărtat de pe covoarele colorate includ urina de animale de companie, cafeaua și cerneala. Pentru eliminarea garantată a poluării, veți avea nevoie de echipamente speciale pentru curățarea chimică, precum și de detergenți profesionali, care sunt selectați individual, ținând cont de compoziția covorului. Specialiștii WASH EXPERT din Chișinău vor ajuta în cele mai dificile situații.

Exctrețiile vitale a animalelor de companie: eliminare promptă cu ajutorul remediilor ecologice.

Urina animalelor de companie este unul din cele mai dificile tipuri de poluare, care poate deteriora și fibrele de lână. După expirarea timpului, excrețiile se descompun în substanțe, inclusiv amoniac. Atunci când este combinat cu vaporii de apă prezenți în aer, se formează hidroxid de amoniu, un alcalin extrem de coroziv care poate deteriora vopselele și fibrele covoarelor. Curățarea chimică a covoarelor, efectuată cât mai rapid posibil, va ajuta la rezolvarea problemelor asociate cu marcarea în același loc, precum și deteriorarea ireversibilă a covorului.

Petele de cafea: care este dificiența unei băuturi aromate.

Cu mulți ani în urmă, cafeaua era folosită ca colorant, așa că nu este de mirare că această băutură lasă pete durabile. Colorarea rapida si patrunderea profunda în fibre este facilitată de temperatura ridicată a cafelei. Situația poate fi complicată de prezența smântânii, aromelor, îndulcitorilor în compoziție. Curățarea chimică a covoarelor, efectuată de profesioniști cu experiență, permite să obțineți rezultate bune.

Petele de cerneală: îndepărtarea profesionistă de pe toate suprafețele.

Curățarea unui covor de petele de cerneală este un proces delicat, care necesită anumite cunoștințe. Atunci când alegeți o metodă de curățare chimică, se ia în considerare tipul de cerneală, dimensiunea petei și compoziția materialului. Încercarea de a curăța totul desinestătător nu poate decât să agraveze problema.

Maiștrii WASH EXPERT din Moldova folosesc șampoane pentru covoare, eficiente și sigure, care permit să scăpați de majoritatea tipurilor de poluări și mirosuri neplăcute. Când lucrați cu covoare inundate, costul serviciilor crește cu 50%. Puteți apela specialiști de la domiciliu la telefonul: +373 79 883 444; +373 60 393 151.