Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Abordare minuțioasă a curățării covoarelor în Chișinău, chiar în sectorul Centru

Curățarea covoarelor Сentru (Chișinău)

Un covor murdar nu numai că afectează aspectul camerei, dar este și o sursă de microorganisme dăunătoare – acarieni și bacterii. Au un impact negativ asupra sănătății și reprezintă un alergen care poate duce la dezvoltarea bolilor respiratorii și ale pielii. În scop preventiv, covoarele trebuie supuse  unui tratament chimic regulat, care să readucă produsului textil la aspectul inițial și să distrugă toți dăunătorii.

Curățare Covoare (Chișinău) Centru recomandă curățarea covoarelor cel puțin o dată la 6 luni, iar în caz de trafic intens sau în cazul covoarelor din grădiniță și școală – în fiecare sezon.

În pofida numărului mare de metode de autocurățare a covoarelor și a disponibilității produselor speciale în magazine, experții nu recomandă să le folosiți singur, deoarece acest lucru poate agrava și mai mult situația. Principala problemă cu care o să vă confruntați   este crearea unor condiții adecvate pentru spălarea și uscarea covorului. Multe covoare nu pot fi uscate în lumina directă a soarelui și, în condiții naturale, umezeala din fibre este evaporată lent, ceea ce duce la putrezire, la un miros neplăcut și la microorganisme care se dezvoltă în condiții umede.

Aceste probleme pot fi evitate contactând profesioniști. Curătătoria noastră chimică  este situată în microraionul Centru din Chisinau și oferă o gamă completă de servicii de curățare a covoarelor. Lucrările se desfășoară în următoarea ordine:

  • Analiza proprietăților țesăturii și recomandările producătorului, studiul petelor și al altor zone problematice;
  • Selectarea mijloacelor optime pentru curățarea chimică a covoarelor în funcție de caracteristicile materialului și gradul de poluare a acestuia;
  • Curăţare uscată sau umedă a covorului;
  • Uscarea covoarelor cu echipamente speciale.

Specialiștii noștri acordă o atenție deosebită pregătirii tehnice pentru curățarea individuală a fiecărui covor. Orice pată necesită o abordare individuală. Lucrul începe  numai după determinarea sursei de polurae și a substanțelor chimice necesare pentru curățare. Abordarea corectă a specialiștilor Centrul de Curățare Chimică Covoare (Chișinău)  permite efectuarea curățirii chimice eficient și rapid.