Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curatarea chimica sezoniera a covoarelor in Chisinau – un rezultat excelent din prima spalare in atelier

Stii cum se spune, de ce ti-e frica, nu scapi.

La un moment dat tot o sa patezi covorul cu vin rosu sau cu inghetata.

In afara de reinprospatare aspectului si eliminarea petelor covorul tau necesita si igienizare sezoniera in profunzime contra acarieni, alergeni si microbi, ce este imposibil de facut fara instrumente si lotiuni specializate.

Reimprospateaza-ti aspectul casei prin serviciul nostru de curatare covoare. Elimina petele și mirosurile neplacute pentru un mediu de viața placut și sanatos.

De ce este necesar sa alegi curatarea profesionista

 Covorul necesita spalare cel putin o data in 6 luni.

In cazul, daca ai in casa copii mici sau/si animalele de companie, nu evita spalarea covorului in fiecare sezon.

Bineinteles ca exista o mare varietate de detergenti si spume pentru curatarea covoarelor acasa, insa ei fac fata doar in cazul contaminarii superficiale si nu elimina acarieni de praf, spori fungici sau murdarie adanc înradacinata.

Mai mult ca atat – utilizarea neprofesionila a detergentilor poate distruge complet covorul. Depilda, curatarea covoarelor cu fir lung este foarte dificila deoarece particulele de murdarie raman prinse intre fibre si de multe ori aspiratorul simplu nu este suficient pentru a le inlatura. Pentru inlaturarea petelor sau pentru curatarea anuala e preferabil sa le duci la o spalatorie profesionala.

Alege curatarea profesionala, reimprospateaza-ti aspectul casei prin serviciul nostru de curatare chimica a covoarelor Wash Expert Chisinau.

Metoda noastra de spalare in atelier include:

  • aspirarea suprafetei textile pentru a indeparta particulele mari de praf;
  • aplicarea pulverizarii detergentul special pentru tesaturi;
  • folosirea sistemul de curatare automata, care trateaza cu grija tesatura suprafetei, distrugand bacteriile si alti microbi, iar cu ajutorul aspiratorului se face extractia apei din tesaturi si implicit a murdariei.

Pentru o uscare mai rapida se aplica procesul de extractie repetat cu ajutorul aspiratorului. Suprafetele raman foarte putin umede in urma curatarii, 90% din umezeala fiind extrasa cu ajutorul aspiratorului profesional

Elimina petele și mirosurile neplacute pentru un trai placut si sanatos.

Curățarea covoarelor în Chișinău de la Wash Expert este o abordare individuală a fiecărui covor și o calitate garantată a serviciilor.