Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curățarea de primăvară a covoarelor dintr-un oficiu sau instituție din Chișinău

Imaginea biroului și confortul de a fi în acel birou în timpul zilei de lucru depinde, nu în ultimul rând, de curățenia pardoselii. Iar dacă pardoseala este acoperită cu covor, curățenia acesteia nu este importantă doar din punct de vedere estetic, dar și ca o preocupare pentru sănătatea angajaților și a vizitatorilor.

Pericolele unui covor murdar

Îngrijirea covoarelor în birouri și instituții constă, de obicei, în măturarea și aspirarea covoarelor. Dar chiar și cel mai performant aspirator îndepărtează doar stratul superficial de praf – cel care s-a acumulat în stratul superior de fire ale covorului. Acesta nu poate pătrunde în profunzime și nu poate îndepărta murdăria mai rezistentă.

Pe lângă murdăria și praful depuse în covor, chiar și după o curățare umedă rămân:

  • acarieni de praf;
  • ciuperci, inclusiv mucegai;
  • spori de paraziți.

Tot acest praf este împrăștiat în aer și poate duce la apariția unor reacții alergice, probleme respiratorii și mâncărimi ale pielii. La copii, dacă merge vorba de grădinițe, contactul îndelungat cu praful poate fi una din cauzele care poate duce la dezvoltarea unei boli periculoase numită astm bronșic.

De asemenea, în cazul în care covorul se află într-o încăpere în care angajații iau masa, băuturile vărsate și reziduurile de mâncare pot constitui un teren de reproducere atractiv pentru bacterii, ceea ce duce la un miros pe care niciun șampon de curățare a covoarelor nu va putea să îl neutralizeze.

Curățarea de primăvară a covoarelor de către Washexpert

Specialiștii recomandă curățarea profesională a covoarelor din birouri și instituții de cel puțin două ori pe an: primăvara și toamna, dar mai des în cazul instituțiilor de îngrijire a copiilor.

Curățarea profesională a covoarelor în Chișinău de către Washexpert se efectuează într-un atelier cu ajutorul unui echipament special care permite prelucrarea covorului pe ambele părți, iar produsele folosite pentru curățare elimină complet atât praful, cât și microorganismele.

Sunați la +373 79 883 444 și comandați acum curățarea covoarelor de primăvară pentru biroul dumneavoastră.