Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curățarea ecologică a covoarelor, mobilierului tapițat, interiorului mașinii – sigur pentru animalele de companie

Animalele de companie pufoase aduc o mulțime de emoții pozitive. Cu toate acestea, trebuie să fii pregătit ca părul lor să persiste peste tot. Mai ales firele de care persistă pe covoare, care cu timpul capătă un aspect urât. Curățarea obișnuită cu mijloace improvizate nu va ajuta la rezolvarea problemei, de aceea este recomandat să alegeți o curățare chimică a covoarelor în Chișinău.

Cum să prelungești în mod independent durabilitatea mobilierului tapițat și a covoarelor în prezența animalelor de companie.

Lâna este un alergen dăunător, care poate cauza probleme de sănătate la domiciliu. Părul trebuie îndepărtat în mod regulat și foarte atent. Următoarele recomandări vor ajuta la reducerea semnificativă a cantității de lână:

  1. Îngrijirea corespunzătoare a prietenului tău de companie, care constă în scăldarea și pieptănarea sârguincioasă în afara spațiului casei.
  2. Monitorizați starea de sănătate a animalului, deoarece bolile și malnutriția pot provoca vărsare excesivă.
  3. Curățarea suprafețelor cu un aspirator, o dată la două zile, în perioadă de napârlire, sau cel puțin o dată pe săptămână. Șamponul pentru covoare va ajuta să le împrospătați puțin.

În plus, este dificil să eliminați urina de pe covoare și mobilierul tapițat. Atunci când alegeți produse pe bază de săpun, este puțin probabil să reușiți să scăpați de un miros neplăcut care va afecta cu siguranță atmosfera din casă. Rămășițele cele mai mici pot servi drept semn, în timp ce animalul se va întoarce acolo iar și iar. Curățarea chimică a mobilierului cu ajutorul echipamentelor speciale și a produselor ecologice este singura soluție potrivită care va ajuta la restabilirea aspectului și prospețimii impecabile a suprafețelor curățate.

Dacă nu există timp sau dorință de a efectua o curățare amănunțită, contactați specialiștii WASH EXPERT din Moldova pentru ajutor. Avantajele noastre sunt următoarele:

  • utilizarea de produse pentru curățătorie chimică, care sunt absolut sigure pentru animalele de companie;
  • livrare gratuită la comandă mai mare de 15 m2;
  • o gamă de servicii suplimentare pentru îndepărtarea petelor mari, eliminarea mirosurilor, curățarea chimică a interiorului mașinii.

Puteți comanda servicii de curățare a covoarelor de înaltă calitate în Chișinău sunând la: +373 79 883 444; +373 60 393 151.