Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Curățarea în profunzime a covorului de la WASH EXPERT pentru instituțiile preșcolare din Chișinău

Covoarele moi sunt adesea folosite în proiectarea diferitelor încăperi, săli de ședințe, instituții pentru copii. Pentru ca bebelușii să fie mereu într-un mediu sănătos, este important să mențineți minuțios curățenia. Curățarea chimică a covoarelor din grădinițe trebuie efectuată mult mai des decât în ​​alte instituții.

Numeroase pete, particule de praf, pete de alimente și băuturi nu numai că afectează aspectul covoarelor, dar contribuie și la reproducerea microorganismelor dăunătoare. Pentru a exclude problemele de sănătate la copii, este necesar să comandați în mod regulat curățarea chimică a covoarelor. Pentru a face acest lucru, puteți contacta firma WASH EXPERT din Chișinău la telefon: +373 79 883 444; +373 60 393 151. Colectare si livrare gratuită a covoarelor pentru comenzile de peste 15 m2.

Tipuri permise de ângrijire chimică în instituțiile preșcolare.

Majoritatea părinților cred că produsele de curățare chimică sunt substanțe chimice periculoase, care pot dăuna copiilor. Acesta este doar un mit. Majoritatea substanțelor folosite de profesioniști sunt ecologice, sigure și hipoalergenice. Următoarele tipuri de curățare sunt permise în grădinițe:

  1. Curățărea chimică. Utilizarea unui solvent organic vă permite să eliminați poluările obișnuite, precum și să neutralizați acarienul de praf. Curățarea chimică este potrivită pentru majoritatea covoarelor, așa cum este indicat pe etichetele produselor.
  2. Curatarea cu apa. În acest caz, se folosesc soluții de apă și spumă de detergenți profesioniști.
  3. Biocurățare. Cel mai delicat tratament, care se efectuează manual folosind șampoane ecologice pentru covoare.

Procedurile se desfasoară cu transportarea în atelier sau la domiciliul clientului. Pentru comenzi urgente, a doua opțiune este de preferat, totuși, pot apărea probleme la uscarea covoarele în locuri nepotrivite. Un serviciu popular pentru grădinițe este și curățarea chimică a păturilor. O abordare complexă a maiștrilor WASH EXPERT cu experiență va asigura un comfort sigur pentru sănătatea bebelușilor.