Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Ne pregatim de iarna: curatenie generala si spalarea covoarelor

Un covor este un atribut al confortului, fie ca este plasat int-un hol, intr-o camera pentru copii sau in dormitor.

Insa praful si murdaria intra pe covor pe tot parcursul anului: prin ferestre deschise, de pe labele animalelor de companie, de pe pielea umana sau pantofi.

Vara, murdaria de pe covor se acumuleaza mai repede. De aceea, proprietarii de covoare incep curatenia generala de toamna cu expedierea covorului la curatatoria chimica profesionala.

De ce este necesara curatarea chimica sezoniera

Expertii recomanda curatarea profesionala a covoarelor nu numai in cazul aparitiei  petelor, ci si in mod regulat, cel putin o data pe an, pentru a avea grija de sanatate.

Aspiratoarele moderne cu functie de spalare pot indeparta petele simple, dar nu pot face fata contaminarilor cu ciuperci, agenti patogeni, acarieni, care se ascund in gramada covorului.

Reproducandu-se, ele pot provoca diverse boli: de la alergii la infectii intestinale si ale tractului respirator. Microorganismele nu sunt vizibile pentru ochi si, prin urmare, chiar si un covor foarte poluat poate parea complet curat.

Singura modalitate de a face fata acestei amenintari este spalarea profesionala a covorului.

 Curatarea chimica a covoarelor cu livrare este cea mai buna solutie

Curatarea covoarelor a fost intotdeauna o sarcina dificila. Depilda, spalarea unui covor cu o gramada lunga in casa este complet imposibila. Compania WASHEXPERT ofera servicii profesionale de spalarea covoarelor in Chisinau.

Pentru procedura folosim cele mai moderne detergenti si echipamentul profesional.

Acest lucru ne permite sa efectuam o curatare profunda, nu numai pentru inlaturarea petelor si  redarea covorului prospetimei, ci si pentru a scapa de ciuperci, acarieni si microorganisme. Uscarea se efectueaza tot cu ajutorul echipamentului special, ceea ce exclude deformarea sau indoirea covorului.

Va vom ridica covorul murdar de acasa si il  returnam curat si complet uscat, astfel incat sa il puteti aseza pe podea imediat. Pregateste-ti covorul pentru iarna cu WASHEXPERT!