Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Pregătiri de Paște: curățarea tradițională a covoarelor în Chișinău

Paștele – sărbătoarea pentru care pregătirea minuțioasă începe din timp. Si în toată forfota pregătirilor, curățenia nu este pe ultimul loc. Geamurile spălate, podeaua și covoarele curate contribuie la crearea unei atmosfere festive de primăvară, în timp ce ferestrele și podelele sunt ușor de îngrijit, curățarea unui covor care s-a murdărit în timpul iernii nu este o sarcină deloc ușoară.

Firul covorului absoarbe bine murdăria și mirosurile, iar detergenții necorespunzători și alternativele populare precum prafurile și pastele nu reușesc întotdeauna să elimine petele în proporție de sută la sută. Asta pentru că murdăria vizibilă, de suprafață, de pe covor este doar vârful icebergului.

La rădăcina firului covorului se acumulează:

  • praful, în care se reproduc acarieni;
  • alimente și reziduuri alimentare, care aproape imediat adăpostesc mucegai, sursa mirosului neplăcut;
  • părul și blana de animale.

Nu este necesar să spunem că petele și mirosul neplăcut care vine din covor pot strica orice sărbătoare?

Șampoanele și odorizantele pot masca mirosul, dar după o perioadă scurtă de timp acesta va reveni din nou. Curățarea profesională a covoarelor poate ajuta la eliminarea atât a murdăriei, cât și a mucegaiului care cauzează apariția mirosului neplăcut.

Pregătirea casei pentru Paște cu o spălare a covoarelor de la Washexpert

Washexpert oferă servicii profesionale de curățare a covoarelor în Chișinău. Noi folosim echipamente profesionale și produse de curățare specializate, cu un nivel ridicat de eficiență, pentru a ne ocupa de murdăria intensă și pentru a readuce covorul dumneavoastră la culoarea sa intensă și la finețea sa.

După curățare, covorul este returnat uscat și poate fi întins imediat în camera dumneavoastră pentru a întâmpina sărbătorile în liniște. Atât dumneavoastră, cât și oaspeții se vor bucura să pășească pe podea, iar copiii se vor bucura să se joace pe covorul curat.

Sunați la +373 79 883 444 pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu și pentru a rezerva o curățare de primăvară a covoarelor cu scoaterea acestuia în Chișinău. Pentru cazurile în care se solicită servicii suplimentare, cum ar fi îndepărtarea petelor mai mari de 5 cm și îndepărtarea mirosurilor, acestea sunt disponibile în baza unui acord prealabil.