Curațarea covoarelor Telecentru, Chișinău 9.00 — 18.00
Siguranța copilului Dumneavoastră: curățarea chimică a jucăriilor moi, cărucioarelor, canapelelor, scaunelor auto

Familiile cu copii mici vor întâlni cu siguranță momente atât de neplăcute precum petele de urină pe mobilierul tapițat. Poluarea este aproape invizibilă, dar are un miros persistent puternic care poate strica atmosfera din casă. Curățarea chimică a canapelelor este un serviciu popular în Moldova. Comandând o curățare profesională a jucăriilor moi, cărucioarelor și scaunelor auto, nu numai că veți avea grijă de curățenia acestora, dar și veți face produsele mai sigure pentru sănătatea bebelușului Dumneavoastră. Nu uitați că pe suprafețe se acumulează praful, resturile mici de alimente, se înmulțesc diverse bacterii.

Curățarea chimică regulată a mobilierului și jucăriilor este cheia siguranței copilului dumneavoastră.

Curățarea chimică a cărucioarelor și a scaunelor auto și a altor articole va ajuta la menținerea aspectului perfect al produselor pentru o perioadă durabilă precum și la protejarea bebelușului de alergenii obișnuiți. Ajutorul profesional este necesar din următoarele motive:

  1. Incapacitatea de a elimina toată poluarea pe cont propriu. Cu ajutorul echipamentelor speciale și a instrumentelor de înaltă calitate, maiștrii vor putea îndepărta până la 100% din petele de orice complexitate.
  2. Eficiență scăzută a detergenților improvizați. De regulă, acasă se folosesc substanțe pe bază de săpun, care nu sunt ușor de îndepărtat complet de pe suprafețe.
  3. Posibilități de deteriorare a produsului. Echipamentele profesionale îndepărtează calitativ murdăria, reziduurile de detergenți fără a deteriora suprafețele. Acest lucru este deosebit de important dacă este necesară curățarea chimică a jucăriilor moi cu componente electronice în interior.
  4. Lipsa abilităților în îngrijirea diferitelor tipuri de materiale. Încredințând curățenia cărucioarelor, scaunelor auto, mobilierului tapițat și covoarelor unor maișteri cu experiență, poți fi sigur că acestea nu vor fi deteriorate în acest proces.

Puteți comanda serviciul „Curățătorie chimică a interiorului unui autoturism (mașină, jeep, camion, automobil)” în Chișinău, precum și alte tipuri de servicii de curățenie în condiții favorabile, la WASH EXPERT. Prin accord comun, specialiștii vor elimina petele mari (mai mult de 5 cm), vor înlătura mirosurile neplăcute.